Reviews Hua

11 arotake
ADD TŌ REVIEW
2015-03-06 03:00:59
Rocks tenei! - Well utu te utu e Todd Thomas

Ko toku wahine ki runga ki ahau ki te horoi ake he whare pukapuka waiata i runga i te mac i runga 15,000 waiata etahi rapu, me te aroha koutou paetukutuku. Ko mīharo rapu reira toku whare pukapuka, me te kitea 99% o ngā tūemi ngaro i miharo ahau tou pūmanawa. Hiahia ko reira taea ki te rōpū waiata pukaemi katoa ki te kōpaki kotahi engari ka whai ahau ki te mahi i te mahi iti mana'o. Ahau tino tūtohu hoatu tenei he piro.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2015-02-07 21:39:13
Wrecks te kaitukino i runga i tou Song Tags e Todd

Haere mai tenei hōtaka i roto i a pakaru te kaitukino e puaki i runga i oku tūtohu waiata. Ko nga mea katoa tino pai i te aroaro o, engari etahi waiata i lyrics ngaro a kihai i etahi waiata tūtohua rawa. Haere mai te hōtaka i roto i, me aku e himene i tūtohua tika, ka whakaingoatia te nuinga o nga pukapuka, kihai ianei ratou i nga wa katoa i te koti album tika ngā kupu ranei ka mau, a ka tahuri te reira toku kōpaki waiata iTunes ki te maua o pukaemi / kōpaki hou. A, no te tamata e ahau ki te whakatika i te info album, e whai i ahau pukapuka pakaru ki runga ki te 4 rerekē whakarōpūtanga ki te info tūtohu taua katoa, engari nga rōpū e kore uru tahi. Mukua ahau tenei hape o te hōtaka. Kua kua ahau te whakamahi i iTunes mō tau, me te kahore ahau i kite i tetahi mea pera wiria ake. Kua ahau mai i tangohia, ka anō-tapiritia toku whare pukapuka katoa. Titiro reira rite kua fakatonutonu te nuinga o te reira i, engari pōhēhē tapu, kua riro te reira, a haere ana a reira ki te tango ahau rave rahi hora noa ki te tiki i hoki ki te mea i ahau i te aroaro o.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2014-08-28 20:24:45
Ahau maite miharo! e Yuna

Ko ahau rawa taetuí o tidymymusic, engari faaoti e ahau kihai i taea e tukino i te reira tetahi mea ki te tamata i roto i te tamataraa. I ahau i te rota o te waiata Korea i tīkina e ahau i youtube. E kore ahau e tatari tenei ki te e taea ki te tāutu i tika te waiata, engari i te reira. Ahau ka titiro ake ia o aku e himene tamataraa tekau, me nga mea katoa ko te kimihia i runga i, ki te kahore te momo. Ka mea te reira "ao" hei utu o te pakū / hip hop / R & B / Kpop / etc. Ko whānui, i te reira he mahi rereke.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2014-04-02 19:54:15
Tino whai hua, me te ngāwari e Swedborg Morales

Ko te tono kitea te mōhiohio ki pukaemi onge; i te auraki ki JPOP Kpop ko Pop, a tae noa momo rite Trova Latin American, Salsa, te Tama me te Reggaeton. Whakaaro ahau e anake ngaro i te taputapu pai taea e tuhituhi koe ia koe tetahi raraunga i te mea ka kino me e fokotu'u e kore koutou e rite.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2013-12-02 10:50:43
Faanahohia ano! e Trent

Ko whakamataku tangata-i tenei pūmanawa! I taea ki te whakapaipai ake oku iTunes ki te titiro ma ano ahau!

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2013-08-28 22:19:39
Rocks TidyMyMusic! e Kimberly Carver

I ahau i te arotake mo toku paetukutuku. Ahau anake kua ahau he torutoru waiata, ko etahi kei te whakamahi i te reira rawa ki te rota o nga waiata, ko rānei ara, e aroha ana tatou katoa te reira. Anei \ 's te arotake kia taea e kite koe i te mahi i taua: http://thehightechsociety.com/wondershare-tidymymusic-review-for-mac/. I möhiotia e ahau \ utua 't tetahi mea ranei. Just arotake i te reira rite arotake tatou te tahi atu hōtaka pūmanawa, engari tino tu tenei tetahi i roto i reira ua faaoti e ahau ki te haere mai hoatu ki roto i te kōrero te pai mahi i te reira, me te nui rite tatou katoa te reira. =)

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2013-08-15 22:32:46
utu te moni e Marcos

E rite ahau ki te tāpiri i ngā kupu ki toku whare pukapuka waiata nui o 8000 waiata. Ko te reira i te rota o te mahi ki te rave i te reira tetahi i tetahi. Ahau tino aroha koutou hōtaka no te mea ka taea e te reira te tāpiri i ahau lyrics i roto i te puranga. Kua tata oti te tāpiri lyrics ki aku e himene katoa inaianei.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2013-08-15 22:31:04
whakawhetai e Christopher

Ka tāuta te reira tenei ata. Mahi pai i runga i toku whare pukapuka iTunes. Arohaina reira.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2013-08-15 22:20:06
Mahi nui! e Rozen

Hey .... Kua whakamahia i tenei hōtaka ki te horoi toku whare pukapuka waiata! Ko te tino tino pai ahau. Mihi! Ko te hōtaka pai ake mō ngā tūtohu. Ka meinga e koe kia rite ki te tino hari, ki te tukua e koe he putanga mo matapihi! Whakaaro ki reira kia maha hunga e hiahia ana ki te mea ano. Kia mau ki tō mahi pai, me te hanga oaoa tatou. Mihi.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
2013-08-15 22:17:45
Nice e Thomas

2. Tino he hua kounga. Te reira e kore anake kitea te toi, taitara, tūmomo, engari ano album toi, lyrics. Ahau tino aroha te toi album. A te reira whakamataku e taea tou hōtaka āwhina i tango ahau tārua i roto i toku whare pukapuka. Arohaina reira. E tūtohu ki oku hoa.

I tēnei arotake āwhina?

YES 0 KORE 0
Prev 1 2 Next

AHA CHOOSE Wondershare?

Haumaru

Haafaufaa tatou i tō tūmataitinga, me tiaki i to koutou raraunga pūtea, me te whaiaro ki te whakamunatanga tonu, me te tiaki tinihanga matatau.

24/7 TAUTOKO

Māngai mātau e wātea ana ki te āwhina ia koutou i roto i kōrerorero ora tonu - i tetahi wa o te ra ranei te po.

Taurangi moni-hoki

Whakamātauria i mua i te hoko koe ki te tamataraa free - a tae noa i muri koutou hoko, e hipokina ano koutou e to tatou taurangi 30-ra.

WONDERHSARE Products Manakohia

Wondershare AllMyTube for Mac Whakahoutia

Tikiake ataata ipurangi i ngā pae tiritiri 1000+ ataata rite Youtube, Vimeo ranei Dailymotion i runga i tou Mac, ka pārekareka ki a ratou i runga i te haere. Ako atu

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Whakamahia tēnei maatauranga katoa-i roto i te-kotahi ataata oti ki te tahuri, whakatika, te whakarei ake, download, tahu, te whakarite i, hopu, me te tākaro i tetahi ataata i runga i tou Mac. Ako atu

Wondershare DVD Creator for Mac

Ngāwari te waihanga i tō ake DVD ki 90+ tahua DVD noa i runga i te Mac Ako atu

Top